Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Alica v Krajine za zrkadlom / Alice in Wonderland: Through the Looking Glass (CZ)(2016)[TvRip1080p] = CSFD 65% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Alica v Krajine za zrkadlom / Alice in Wonderland: Through the Looking Glass (CZ)(2016)[TvRip1080p] = CSFD 65% Názov:Alica v Krajine za zrkadlom / Alice in Wonderland: Through the Looking Glass (CZ)(2016)[TvRip1080p] = CSFD 65% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:4.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-03-04 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner:Dobrodruzny,Fantasy,Rodinny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Title: Alica v Krajine za zrkadlom
    Alice in Wonderland: Through the Looking Glass
    Year Of Release: 2016
    Label: Walt Disney Studios, Motion Pictures
    Genre: Dobrodružný, Rodinný, Fantasy
    Quality: MKV AVC 1080p, 5 262 Kbps
    Total Time: 1h 49mn
    Total Size: 4.01 GB




    Réžia: James Bobin
    Predloha: Lewis Carroll (kniha)
    Scenár: Linda Woolverton
    Kamera: Stuart Dryburgh
    Hudba: Danny Elfman
    Hrajú: (Johnny Depp - ), Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, (Anne Hathaway - ), Sacha Baron Cohen, Rhys Ifans, Matt Lucas, Lindsay Duncan, Leo Bill

      Obsah:
    Alice Kingsleigh strávila posledné tri roky v stopách svojho otca a plavila sa po šírom mori. Po návrate z Číny do Londýna sa dozvie, že jej bývalý snúbenec, Hamish Ascot, prevzal firmu jeho zosnulého otca a plánuje, že Alice podpíše otcovu loď výmenou za jej rodinný dom. Alice nasleduje motýľa, ktorého pozná ako húsenicu , a cez zrkadlo sa vracia do krajiny zázrakov . Alicu víta Biela kráľovná , Biely králik , Tweedles , Plch , Zajac marcový , Krvavý pes a Cheshire Cat. Informujú ju, že Šialený klobučník sa správa šialenejšie ako zvyčajne, pretože jeho rodina je nezvestná.
    Alice sa ho snaží utešiť, ale zostáva si istý, že jeho rodina prežila útok Jabberwocky . Biela kráľovná, veriaca, že nájdenie Klobučníkovej rodiny je jediný spôsob, ako mu prinavrátiť zdravie, pošle Alicu, aby sa poradila s Timeom a presvedčila ho, aby v minulosti zachránil Klobučníkovu rodinu. Biela kráľovná varuje Alicu, že história bude zničená, ak sa minulosť a prítomnosť človeka stretnú. Po vstupe do hradu večnosti Alica nájde Chronosféru, objekt, ktorý riadi celý čas v krajine zázrakov. Keď Time povie Alice, že zmeniť minulosť je nemožné, ukradne chronosféru a cestuje späť v čase, krátko po nájdení Červenej kráľovnej v exile.v starostlivosti Time. Červená kráľovná nariadila Čas prenasledovať Alice, ktorá náhodou cestuje na korunováciu Červenej kráľovnej. Tam sa mladší šialený klobučník vysmieva Červenej kráľovnej, keď kráľovská koruna nesedí na jej abnormálnu hlavu. Keď sa jej zlomí koruna, Červená kráľovná prepadne záchvatu hnevu, ktorý spôsobí opuchnutie hlavy. Jej otec ju považuje za neschopnú vládnuť a odovzdáva titul kráľovnej jej mladšej sestre, Bielej kráľovnej.
    Alice sa dozvie o udalosti v minulosti oboch kráľovien, ktorá medzi nimi spôsobí trenie, a znovu cestuje späť v čase v nádeji, že zmení charakter Červenej kráľovnej a zastaví Jabberwocky .zo zabitia Klobučníkovej rodiny. Mladá Biela Kráľovná ukradne mame koláč a zje ho. Keď ich matka konfrontuje, klame o zjedení koláča, čo obviní jej sestru a prinúti ju, aby v záchvate utiekla z hradu. Alice ju vidí, ako sa chystá naraziť na hodiny a verí, že toto je udalosť, ktorá deformuje jej hlavu a osobnosť. Podarí sa jej posunúť hodiny z cesty, ale nedokáže zmeniť minulosť, pretože Červená kráľovná skutočne zakopne a udrie si hlavu. Alice je konfrontovaná zoslabnutým Timeom, ktorý jej vyčíta, že vystavuje všetok čas nebezpečenstvu. Beží do neďalekého zrkadla späť do skutočného sveta, kde sa prebudí v psychiatrickej liečebni s diagnózou ženskej hystérie. S pomocou svojej matky sa vracia do Krajiny zázrakov, kde cestuje do Jabberwockyho útoku a zisťuje, že Klobučníkova rodina nezomrela,
    ale bola zajatá Červenými rytiermi Červenej kráľovnej .
    Po návrate do súčasnosti Alice objaví šialeného klobučníka na pokraji smrti. Potom, čo Alice so slzami v očiach povie, že mu verí, Klobučník sa prebudí a zmení sa späť na svoje normálne ja. Krajania zázrakov idú do zámku Červenej kráľovnej a nájdu Klobučníkovu rodinu scvrknutú a uväznenú na mravčej farme. Červená kráľovná ich zatkne a Alici ukradne Chronosféru, čím vráti jej sestru späť do dňa, keď klamala o koláči. Keď sa tam Alice a Klobučník dostanú, Červená kráľovná a jej minulé ja sa navzájom uvidia. Vzniká tak časový paradox a Krajina zázrakov sa rýchlo zmení na hrdzu. Pomocou chronosféry sa Alice a klobučník uháňajú späť do súčasnosti, kde Alice dokáže umiestniť chronosféru späť na pôvodné miesto. So stabilizovanou chronosférou sa Krajina zázrakov vráti do normálu. Šialený klobučník sa stretáva so svojou rodinou. Biela kráľovná sa ospravedlní svojej sestre za klamstvo a obaja sa napravia. Alice sa rozlúči so svojimi priateľmi a vráti sa do skutočného sveta, kde jej matka odmietne odovzdať Alicinu loď Hamishovi a obaja sa chystajú cestovať po svete v mene svojej vlastnej spoločnosti.









    MartinZetek, Vili33, pohee, Jarojg, PetrJaros, tetrov_cierny,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.276 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:41
    sql

    TOPlist